Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu dezvăluie ce strategie are Klaus Iohannis pentru viitorul Guvern

tariceanu iohannis

Călin Popescu Tăriceanu a dezvăluit ce strategie se pune la punct de către președintele Klaus Iohannis pentru viitorul Guvern ce ar urma să fie instalat din iarnă. Alegerile legislative vor avea loc pe 11 decembrie, conform Guvernului, iar viitorul premier ar putea fi tot actualul, Dacian Cioloș. Șeful Senatului spune că aceasta ar fi a 3-a etapă a unei serii începute în noiembrie 2014.

”Prima etapă a fost în noiembrie 2014. A doua a fost prin instalarea unui guvern care nu are susținere. A treia urmează la alegeri, când se va încerca punerea unui guvern numit de largă uniune națională. Se va face ca pe timpul lui Traian Băsescu. Atunci, el l-a numit premier pe Emil Boc care a trecut în Parlament, dar nu avea susținere. Așa se urmărește și acum.

Citește și: Două femei s-au certat timp de 8 ore și au murit de epuizare / FOTO

Liviu Dragnea a dat asigurări că nu va face alianță cu PNL. PSD s-a mai fript odată cu PNL. USR ia din electoratul PNL. ALDE are 8%, PMP are 6%, UDMR are 6% în sondajul făcut de PNL, dar nu a vrut să-l prezinte.

Nu se poate ca oamenii să dea votul cuiva, iar Iohannis să-l pună pe Cioloș să spună că eu îl vreau pe el, pentru că îmi place. România nu e chiar singură. Președintele e obligat să țină cont de rezultatul votului cetățenilor.

Dacă PSD va lua cât are în sondaje și noi la fel, vom da premierul. Eu vreau o majoritate mai largă, și cu UDMR.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu la B1 TV.

Citește și: STUDIU Donald Trump si Hillary Clinton au profil de… psihopat

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.