Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu face alianță cu Marcel Ciolacu și Victor Ponta pentru salvarea României: Sunt măsuri economice viabile

stiripesurse.ro
Calin Popescu Tariceanu

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, a declarat, duminică seara, la România TV, că va discuta cu Marcel Ciolacu și Victor Ponta, și, împreună, vor anunța un pachet de măsuri pentru a salva economia, în plină epidemie de coronavirus.

"Voi discuta cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, și președintele ALDE, Victor Ponta, și mâine dimineață vom anunța un pachet de măsuri pentru a salva economia. În acest moment ar fi de preferat suspendarea plății ratelor la bănci și a leasing-ului, ca un exemplu. Sunt măsuri economice viabile, care vor fi susținute și de alte partide.

Citește și: Cristian Tudor Popescu, MÂHNIT după restricțiile de circulație anunțate de ministrul de Intere: 'Au înmuiat termenul, s-au temut să nu piardă capital politic'

Pe de altă parte, ar trebui testarea pe scară largă a celor care sunt suspecți sau se cred suspecți. Acestea sunt măsurile minimale care pot fi luate. Apoi, achiziția de echipamente din secțiile de Terapie Internsivă. Măsurile concrete trebuie decise de specialiștii din sănătate", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.