Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu îi dă replica lui Klaus Iohannis, după jurământul de la Cotroceni, și îl pune la punct pe ministrul Finanțelor

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tariceanu iohannis consultari

E din nou scandal între primii doi oameni din statul român. După atacul dur al președintelui Klaus Iohannis la adresa coaliției, șeful statului a primit replica din partea șefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Liderul ALDE spune că cei din coaliție nu se vor opri și că vor continua schimbarea legilor justiției.

Citeste și: Liviu Dragnea lansează NUCLEARA: dezvăluie cum s-a implicat 'personajul veninos' în jocurile din PSD

Citește și: Revenire bombă la Pro TV: O cunoscută actriță face echipă cu Cove într-un nou reality-show ce va rupe audiența

"Vrem revenirea la normalitate şi consolidarea statului de drept. Vrem eliminarea statului paralel. Afirmaţiile preşedintelui sunt doar politice. Au fost dezbateri ample pe legile justiţiei. Preşedintele mai degrabă alimentează aceste proteste. Realităţile demonstrează contrariul a ceea ce a făcut preşedintele pe toate planurile", a tunat Tăriceanu la România TV, la emisiunea Andreei Crețulescu.

Citește și: GAFĂ sau INTENȚIE? Noul ministru al Culturii a MODIFICAT textul jurământului depus la Cotroceni / VIDEO

Mai mult, Tăriceanu l-a atacat și pe noul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici. Acesta spusese că s-ar putea introduce impozitul progresiv. "Dacă a spus Teodorovici de impozitul progresiv asta nu înseamnă absolut nimic. În 2018 nu introducem niciun impozit. Altfel de discuții sunt inutile. Nu discută nimeni despre nicio cotă progresivă", a încheiat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.