Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Liviu Dragnea lansează NUCLEARA: dezvăluie cum s-a implicat 'personajul veninos' în jocurile din PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
liviu dragnea partid

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ieșit la atac și vine cu dezvăluiri despre implicarea celebrului ”personaj veninos”, invocat după mazilirea lui Mihai Tudose. Dragnea susține că acest personaj este Lucian Pahonțu, șeful SPP, cel care a trimis mesageri către vicepremierul Paul Stănescu și i-a spus că în Sistem s-a pus la cale execuția lui Liviu Dragnea, care ar fi trebuit să aibă loc în luna martie.

”Instituțional, orice premier trebuie să aibă relații cu șefii unor astfel de instituții, mă refer la SRI, SIE și puțin SPP. Nu știu dacă din partea acestor instituții a fost o influență atât de mare încât să evolueze în acest fel în relația cu partidul și cu coaliția. Mai mulți colegi mi-au zis și eu nu am de ce să nu cred că șeful SPP și-a depășit cu mult atribuțiile.

Este un coleg de-al nostru, Paul Stănescu și a spus că un bun prieten de-al lui a fost trimis de Lucian Pahonțu să îi spună că eu în luna martie voi fi executat și să stea de o parte, că va fi protejat, poate chiar va ajunge liderul PSD. Nu știu dacă astfel de lucruri li s-au spus și lui Mihai Tudose sau Sorin Grindeanu”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liviu Dragnea susține că Paul Stănescu nu a dat curs ofertei venită din partea șefului SPP, în schimb a spus totul în ședința Comitetului Executiv. ”Nu știu cum au reacționat ceilalți cărora li s-a spus același lucru”, a precizat Dragnea.

În ceea ce privește mazilirea lui Mihai Tudose, Liviu Dragnea a explicat că a fost o decizie a partidului, nu a sa personal.

”Demisia au cerut-o 60 din cei 68 de membri CEX. Se ajunsese la o stare de tensiune între guvern și PSD și chiar coaliție în ansamblu. Toate motivele îmi este greu să le identific până la ora asta. L-am văzut pe Mihai Tudose cum a evoluat după ce nu a mai fost premier, a redevenit același om glumeț. Poate că tensiunea din acel loc, poate că au fost anumiți consilieri sau consilier, care nu l-au învățat de bine.

Dincolo de faptul că Guvernul condus de Mihai Tudose a făcut lucruri bune, dar cu o atmosferă tensionată nu poți duce lucrurile la îndeplinire. Și eu, și colegii mei sperăm să ajungem la toate răspunsurile”, a precizat Liviu Dragnea.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.