Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu îl UMILEȘTE pe Augustin Lazăr și anunță pe cine vrea șef la DNA: 'Nu are pregătirea necesară juridică, face confuzii juridice grave'

Inquam Photos / Adriana Neagoe
Augustin Lazar

Procurorul general, Augustin Lazăr, nu are pregătirea necesară juridică, pentru că face ”confuzii grave juridice”, declară președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat miercuri, într-o conferință de presă la Mamaia, pe cine vede la conducerea DNA, Tăriceanu a răspuns: ”Ați auzit că are Parlamentul vreo atribuție în acest sens? Nu cunosc pe niciunul dintre cei care sunt candidați și chiar dacă mi-aș dori pe cineva, dacă aș cunoaște pe cineva, nu aș avea nicio cădere să spun. Nu cunosc pe niciunul, nu mă interesează de unde vin, singurul criteriu care trebuie avut în vedere – un criteriu profesional, pentru că dacă mă uit la domnul procuror general Lazăr îmi dau seama că el nu are pregătirea necesară juridică, pentru că face confuzii grave juridice, semnalate de ministrul Justiției”, scrie mediafax.ro.

Citește și: George Maior convocat în Centrala MAE. Despre ce este vorba

În opinia lui Tăriceanu, în funcția de procuror șef al DNA este nevoie de o persoană care să aibă cunoștințe juridice solide și să aibă un profil moral care să-l recomande pentru un astfel de post.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.