Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu îl umilește pe Ludovic Orban și prezintă TRĂDAREA: 'Și-a trăit traiul, și-a mâncat mălaiul. Nu se bucură de pic de încredere'

tariceanu orban

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat pentru Digi24 că partidul său va susține un independent pentru funcția de prim-ministru în condițiile în care nici PSD și nici PNL nu pot furniza o majoritate parlamentară.

„În măsura în care nici PNL, alegerea președintelui,  și nici PSD nu poate furniza o majoritate ,cred că ar trebui un premier independent.”, a spus liderul ALDE.

Citește și: Victor Ponta anunță dezastrul: O criză este inevitabilă, o repercusiune asupra economiei globale

Tăriceanu a punctat că ALDE nu va vota un nou guvern Orban din cauza faptului că PNL a încălcat un acord politic care încălca un acord politic care interzicea migrația politică.

”La punctul 12, spune așa: Acord PNL - ALDE pentru interzicerea migrației parlamentarilor, aleșilor locali și a membrilor de la un partid la altul. Este exact ceea ce a încălcat domnul Orban! Acesta este acordul, punctul 12, semnăturile noastre. Orban, prin desconsiderarea acestui angajament, a racolat niște parlamentari. Pe românește: și-a trăit traiul, și-a mâncat mălaiul. Nu se bucură de pic de încredere în fața noastră și a altora.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac: Jos ticăloșii!

Ludovic Orban și-a bătut joc de noi, în primul rând cu adoptarea OUG prin care elimina partidele mici de la posibilitatea de a avea reprezentanți în secțiile de votare, dar și cu celelalte prevederi ale OUG cu care nu suntem de acord pe fond.”, a spus Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu s-a declarat totodată sceptic cu privire la organizarea alegerilor anticipate, unul dintre motive fiind criza declanșată de noul coronavirus.

Citește și: E oficial! Gabriela Firea a făcut anunțul: Ce se întâmplă cu vinieta Oxigen

Șeful statului a anunțat că Ludovic Orban și-a depus marți seară mandatul de premier desemnat și că miercuri, de la ora 16.00 la ora 20.00 va avea consultări cu partidele politice și va lua o decizie pentru nominalizarea unui nou prim-ministru.

 

 

.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.