Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu le dă motive celor de la PSD pentru a scoate lumea în stradă: 'Glumind puţin: nu susţin un miting de susţinere'

Tariceanu Dragnea

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, luni, că nu este de acord cu ideea organizării unui miting de susţinere pentru Guvern şi majoritatea parlamentară, pe care îl vede ca fiind "absolut inutil", dar nu îi poate împiedica pe colegii săi care au anumite nemulţumiri să participe la acţiuni de protest.

"Încerc să fiu cât se poate de clar, glumind puţin: nu susţin un miting de susţinere. Altfel, cred că, din moment ce eu consider că oamenii care nu împărtăşesc aceleaşi opinii cu ale noastre au dreptul să-şi spună punctul de vedere în mod liber, necenzurat, nu aş putea nici eu să le cer colegilor mei, să-i cenzurez în această opţiune. Deci, dacă au nemulţumiri, pot să o facă, pentru că un miting de susţinere, într-adevăr, mi se pare absolut inutil, ca să nu spun că ar fi o formă ridicolă. Dar e adevărat că acum (...) mitingurile acestea au devenit o modă, aşa încât fiecare, până la urmă, are dreptul să se manifeste cum consideră", a declarat Tăriceanu la Antena 3.

Citește și: Se anunță schimbări radicale la programul Prima Casă: Cum vor fi afectați românii

Preşedintele Senatului a adăugat că are cunoştinţă despre anumite nemulţumiri care ar putea justifica organizarea unor acţiuni de protest.

"Există şi între colegii mei, între susţinătorii mei - am discutat şi cu cei de la PSD - oameni care au foarte, foarte multe nemulţumiri, unele deplin justificate. Unii sunt nemulţumiţi de faptul că nu există răspunderea magistraţilor, alţii sunt nemulţumiţi de modul în care funcţionează jusiţia, lucru pe care îl vedem amplu reflectat în societate", a precizat Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Un cunoscut jurnalist român, UMILIT! Solicitarea pe care i-o face unui ministru din Guvernul Tudose ,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.