Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, lovitură pentru Liviu Dragnea: pune CRUCE amnistiei și grațierii

Inquam Photos / George Călin
Tariceanu Dragnea

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, este pe poziții radical diferite față de președintele PSD, Liviu Dragnea, în ceea ce privește amnistia și grațierea. În timp ce Dragnea susține că este necesară, Tăriceanu se arată reticient și arată că, în acest moment, s-ar spune că se dă pentru a-l salva pe el de dosarul de la DNA.

Citește și: Ion Cristoiu: Klaus Iohannis se teme de moarte! Are o criză hormonală și atacă din mațe, nu din creier

“E foarte greu de făcut o selecție unde a fost corect și unde nu a fost corect și atunci o astfel de măsură de amnistie și grațiere, inclusiv, s-ar justifica. Dar eu nu pot să spun mai mult decât atât pentru că în momentul în care mi se deschide un astfel de dosar atunci în mod evident cei care mă privesc ar spune <>, iar eu vreau să demonstrez că toate acuzațiile sunt false”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, pentru MEDIAFAX.

Președintele Senatului spune că personalizarea unui demers, cum ar fi modificarea unei legi, este cea mai simplă metodă folosită.

“E cel mai simplu să arăți cu degetul, să personalizezi acest demers, să spui că e Dragnea, poate Tăriceanu, poate cine știe pentru folosul cuiva și atunci sigur că lumea înțelege foarte simplu, nimeni nu poate sta să explice cetățenilor la televizor articol cu articol din Codul Penal și nici eu, pentru că nu sunt jurist de profesie, nu cunosc toate finețurile, toate detaliile”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.