Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu: Moțiunea de cenzură va trece

Inquam Photos / George Calin
tariceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat joi că moțiunea de cenzură pe care o va depune PSD lunea viitoare va trece de votul senatorilor și deputaților.

„Da, va pica Guvernul la votul care va avea loc. Am văzut și îngrijorarea celor de la PNL care nu a fost ascunsă în legatură cu acest vot și l-am văzut inclusiv pe Președinte”, a declarat Tăriceanu, într-un interviu la Libertatea.

Moțiunea de cenzură va fi depusă lunea viitoare în Parlament, a anunțat PSD. Senatorul PSD Radu Oprea a afirmat miercuri, la Antena 3, că votul asupra va avea loc în Parlament în luna septembrie.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că nu poate spune dacă va trece sau nu moțiunea de cenzură, dar „cu certitudine nu vom avea guvern PSD” în cazul în care parlamentarii vor demite actualul cabinet Ludovic Orban II.

„Vom urmări cu mare atenţie dacă trece sau nu trece. Am avut situaţii când a trecut şi situaţii când nu  a trecut. Eu nu îmi doresc să treacă moţiunea”, a precizat șeful statului. „În ce priveşte coaliţii post-moţiune, haideţi, mai întâi, să vedem moţiunea, pe urmă să vedem votul pe moţiune, pe urmă să facem consultări şi cu certitudine nu vom avea guvern PSD", a adăugat Iohannis.

Citește și: 'Jo napot kivanok, PNL! Facem pariu?' - Pronosticul lui Victor Ponta pentru moțiunea de cenzură .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.