Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu ofertă deschisă pentru Victor Ponta, de pe scena Convenției Pro România

ponta tariceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a lansat o ofertă publică către Pro România, chiar de pe scena Convenției Naționale a Pro România. Tăriceanu a spus că cele două partide au interese și adversari comuni, iar din aceste motive ar putea continua colaborarea de la alegerile prezidențiale.

Citește și: Celebrul Conac Banffy, din zona Transilvaniei, a fost scos la vânzare

”Suntem într-adevăr două partide tinere, chiar dacă Pro România este un partid mai tânăr, dar nici ALDE nu este prea bătrân. Aparent, suntem pe poziții politice diferite, Pro România fiind de stânga, în timp ce ALDE este de drepta. De multe ori, însă, am văzut pozițiile publice ale Pro România, deciziile Pro România

Ne apropie, de asemenea, lupta împotriva hegemoniei partidelor mari, care tot posibilul pentru a duce la dispariția partidelor mai mici.

S-ar putea ca colaborarea pe care am avut-o în susținerea lui Mircea Diaconu să nu se încheie aici, pentru că ne unește lupta împotriva celor două partide mari. Este un blat ordinar între cele două partide mari! (...) Colac peste pupăză a venit și Guvernul Orban I cu OUG prin care dorește să limiteze dreptul partidelor mai mici de a avea reprezentanți în secțiile de votare.

ALDE a fost în permanență atacat de partidele mari. Prima care a încercat să îngroape ALDE a fost doamna Dăncilă, cea care a încercat să își pună tocul fin pe gântul ALDE. Acum la fel face și domnul Orban. Știu că sunteți într-o zi festivă, dar nici dumneavoastră nu sunteți ocoliți de aceste probleme. Vă urez să vă țineți tari!”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, la Convenția Națională a Pro România.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.