Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu-Tăriceanu: 'Orice cădere a primei variante de Guvern Orban nu face decât să prelungească agonia Guvernului Dăncilă'

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, consideră că prelungirea negocierilor pentru formarea Cabinetului Orban prelungeşte "agonia" Guvernului Dăncilă, precizând că fiecare partid care negociază trebuie să aibă în vedere şi acest aspect, potrivit Agerpres.

"Toate partidele care în momentul de faţă negociază trebuie să aibă pe tablou şi elementele pro şi contra în ceea ce priveşte susţinerea unui guvern. Sigur că unul dintre elementele care pe noi ne pune pe gânduri este că orice prelungire a acestor negocieri, orice cădere a primei variante de Guvern Orban nu face decât să prelungească agonia a ceea ce mai rămâne din actualul Guvern, cu doamna Dăncilă la Palatul Victoria. Cred că un lucru trebuie avut în vedere şi trebuie evitat în acelaşi timp. Toţi trebuie să gândească nu numai strict interesul de partid, ci să înţeleagă că există şi un interes care depăşeşte interesul de partid", a afirmat, joi, Tăriceanu după consultările dintre delegaţia ALDE şi premierul desemnat, Ludovic Orban.

Citește și: Rareș Bogdan se amuză pe seama Vioricăi Dăncilă: ‘Ce-i asta, Tom și Jerry?’

El a precizat că, în prezent, ALDE nu are reprezentanţi în structurile de putere.

"Tot ceea ce a existat membri ALDE pe funcţii politice şi-au dat demisia. Au rămas doi sau trei care nu au vrut să îţi dea demisia, dar care au fost demişi din ALDE şi au pierdut calitatea de membri ALDE şi nu mai am niciun fel de responsabilitate pentru ei. Nu avem în momentul de faţă oameni care să ne reprezinte în structurile de putere", a adăugat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.