Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, prima reacție la scrisoarea lui Giuliani: Mi se pare foarte, foarte utilă

Inquam Photos / Octav Ganea
tariceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susține că scrisoarea avocatului lui Donald Trump, Rudolph Giuliani, este un ”foarte, foarte utilă”. El a mai explicat faptul că nu crede că această scrisoare este o acțiune de lobby.

”Am să vă spun câteva considerente. Sigur, cei rău voitori pun scrisoarea lui Rudolph Giuliani în sarcina unei acțiuni de lobby. Eu nu știu ca Giuliani să fi fost lobby-ist pentru cineva din România. Ceea ce știu eu despre Rudolph Giuliani este faptul că este un procuror foarte bun.

Ceea ce mi se pare mie important este faptul că anumite lucruri pe care unii au încercat să le țină sub preș au trecut oceanul. Lucruri pe care eu le spun de 4 ani au devenit foarte importante pentru partenerii europeni și americani. Pentru Giuliani, care este obișnuit cu sistemul din SUA, este cutremurător ceea ce se vede în România.

Scrisoarea lui Giuliani mi se pare foarte, foarte utilă(...) El propune o soluție care mi se pare foarte firească: o comisie națională, din care să facă parte și experți internaționali, care să analizeze legislatura în materie judiciară. Mi se pare o soluție foarte bună”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.