Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu se extrage din scandalul momentului: NU participă la discuțiile CRUCIALE dintre Dragnea și Tudose

bugetul.ro
Tariceanu

Situația în interiorul PSD este una cu adevărat explozivă. Liderii PSD se întâlnesc într-o ședință la Vila Lac 1, despre care inițial se credea că este una de coaliție, însă Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că nu va participa.

La această ședință se va discuta despre modificarea Codului Fiscal, respectiv trecerea contribuțiilor de la angajat la angajator.

Inițial, ar fi trebuit să avem o ședință a grupurilor parlamentare PSD și apoi o ședință de Guvern, dar ambele au fost anulate. Ulterior, s-a convocato ședință a coaliției, de la care însă va lipsi Călin Popescu Tăriceanu.

”Dacă ar fi o ședință a coaliției, aș fi prezent. S-ar putea să fie o ședință a celor din PSD, dar asta nu înseamnă că trebuie să fiu prezent.

N-am stabilit încă nimic (...) Atunci când este vorba despre adoptarea în Guvern a unor măsuri atât de importante rapiditatea nu este factorul cheie. Eu cred că, din contră, necesitatea de a discuta așezat toate aspectele și toate elementele și toate aspectele pe care le comportă o astfel de decizie, este un moment de normalitate, până la urmă”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.