Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cămătarii din Olt își amenințau și înfricau victimele: le spuneau că au relații în Poliție pentru a nu depune plângeri - GALERIE FOTO-VIDEO

Diicot.ro
Intervenție Olt1

La data de 03.04.2019, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Olt, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Craiova și S.C.C.O. Olt, au efectuat un număr de 34 percheziții domiciliare, pe raza municipiului Caracal și comunelor Traian, Redea, Drăghiceni, Fărcaşele şi Tia Mare, din județul Olt, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de camătă și șantaj.

Citește și: Jandarmeria a făcut precizări în urma incidentului de la Cluj-Napoca

„În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu anul 2015, un număr de 7 suspecți au constituit, pe raza municipiului Caracal, un grup infracțional organizat care a avut ca principal scop oferirea de bani cu camătă, precum și impunerea unor taxe de protecție.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, suspecții au acordat împrumuturi cu dobânzi între 20 și 100% lunar, recuperarea sumelor de bani și a dobânzilor aferente realizându-se prin folosirea de violențe, acte de amenințare și șantaj, în scopul intimidării, dar și prin invocarea unor relații în rândul polițiștilor, pentru ca persoanele respective să nu depună plângeri.

La sediul DIICOT- Biroul Teritorial Olt vor fi aduse, în vederea audierii, un număr de 120 persoane”, se arată într-un comunicat de presă emis de DIICOT.

content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.