Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ofițer de serviciu secret, aciuat la CSM. Camelia Bogdan, solicitare oficială/ DOCUMENT

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Camelia Bogdan

Camelia Bogdan caută în continuare să întoarcă decizia CSM de excludere din magistratură, pe care o consideră ilegală. Între timp, judecătoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu duce mai multe bătălii în jurul CSM. După ce a solicitat publicarea unei liste cu magistrații masoni și sumele pe care le-au donat Masoneriei, Camera Bogdan solicită informații despre un fost ofițer DIPI, serviciul secret al MAI, care ar fi ajuns între timp consilier al președintelui CSM, Mariana Ghena.

Vezi și: Teatrul Odeon, renovat ilegal. Alte nereguli descoperite

Vezi și: Zeci de ilegalități la Spitalul Colentina. Ce a descoperit Corpul de Control

Monica Prejmereanu și-a mutat locul de muncă de la DIPI la CSM în urmă cu cinci ani. Fost purtător de cuvânt al președintele CSM Oana Hăineală, Prejmereanu ar fi activat ulterior în cadrul inspecției judiciare. Camelia Bogdan vrea să afle, printr-o solicitare în baza legii 544/2001, dacă Prejmereanu mai este ofițer DIPI și dacă este consilier al președintelui CSM.

STIRIPESURSE.RO a intrat în posesia solicitării oficiale pe care Camelia Bogdan a trimis-o către CSM și Inspecția Judiciară:

„Stimate Domnule Inspector-şef,

Stimată Doamnă Preşedinte al CSM,

Cu deobsebit respect, vă mulţumesc pentru confirmarea recepționării documentelor mele.

Vă rog respectuos şi urgent, în temeiul dispozițiilor Legii nr 544/2001, să îmi comunicaţi dacă în prezent doamna MONICA PREJMEREANU este consilierul personal al doamnei preşedinte al CSM, MARIANA GHENA, calitate în care domnia sa ni s-a adresat mie şi doamnei regizor MONICA LĂZUREAN GORGAN în dată de 10 mai 2017, în incinta CSM.

În caz afirmativ, se va comunica şi modalitatea de selecţie, de când dna Monica PREJMEREANU activează în cadrul CSM şi dacă mai există şi alţi consilieri ai membrilor CSM, cu evidenţierea remuneraţiei şi a altor drepturi financiare încasate de aceştia.

În caz negativ, se va comunica în temeiul dispozițiilor Legii nr 544/2001 dacă dna Monica PREJMEREANU activează în cadrul Inspecţiei Judiciare în calitatate de consilier juridic şi a fost delegată de către dnul inspector-şef în cadrul CSM la solicitarea CSM ori, în fine, dacă această ipoteza nu se confirmă, tot în temeiul dispozițiilor Legii nr 544/2001 se va clarifica şi motivul prezenței dnei Monica PREJMEREANU în incinta CSM în data de 10.05.2017.

ÎN TEMEIUL DISPOZIȚIILOR LEGII NR. 544/2001, se va preciza şi dacă în prezent dna Monica PREJMEREANU mai figurează în evidenţele IGPR SAU DGIPI/DIPI/DOI ŞI UN SFERT, cine a aprobat detaşarea acesteia la CSM şi dacă s-a formulat vreo cerere de încetare a detaşării precum şi date privind evoluţia traseului profesional de la încadrarea în funcţie până în prezent, cu evidenţierea calităţilor care o recomandă în calitate de consilier personal al dnei PREŞEDINTE AL CSM/consilier juridic în cadrul IJ în anul de graţie 2016.

Vă mulţumesc respectuos şi vă rog să primiţi expresia întregii mele recunoștințe.

Cu deosebită consideraţie,

Camelia BOGDAN”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.