Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camelia Bogdan, replică incendiară pentru Udrea: Ce a făcut 'se pedepseşte cu 3 ani închisoare'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Camelia Bogdan

Camelia Bogdan, judecătoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu, reacţionează la afirmaţiile făcute joi, 19 octombrie, de Elena Udrea şi susţine că aceasta se face vinovată de o faptă prevăzută de Codul Penal.

Elena Udrea a afirmat joi, după audierea în Comisia parlamentară de control a activităţii SRI, că la momentul în care se apropia judecarea dosarului lui Dan Voiculescu l-a auzit pe generalul SRI Florian Coldea spunând că în complet va intra judecătoarea Camelia Bogdan și că în trei zile va da zece ani închisoare cu executare.

Vezi şi: Videanu și Boc, explicații în fața magistraților în dosarul lui Vasile Blaga

Camelia Bogdan afirmă, într-o declaraţie pentru STIRIPESURSE.RO, că Udrea ar trebui citată în dosarul de la Parchetul General deschis la începutul anului în urma înregistrărilor prezentate public de fostul deputat Sebastian Ghiță.

"Există un dosar la PÎCCJ, să se ducă să dea declaraţie! Ar trebui citată, eu nu am nicio calitate ca să solicit administrarea de probatorii. Se persistă în îiocularea percepţiei că domnii de la SRI m-au sfătuit în chestiuni de combatere a spălării banilor/confiscare, ceea ce e hilar. Eu am creat doctrina în România, era firesc să creez şi practica. Dar, acum, eu nu exclud ca să fi fost filaţi în perioada aceea, ori ca altcineva să fi aflat soluţia, nu de la mine. Oricum, m-am gândit la o individualizare corectă până în ultima zi. Dar, repet, eu şi colegul ne puteam răzgândi. Oricum, dacă doamna Udrea ştie că s-a încălcat secretul deliberării şi nu a anunţat organele de urmărire penală, ar trebui încadrată fapta domniei sale la omisiunea sesizării, 267 Cod Penal. Se pedepseşte cu 3 ani închisoare", a declarat Camelia Bogan pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.