Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera de Comerţ şi Industrie a României condamnă decizia CNA în cazul Realitatea TV: Există transformării unor instituţii publice în anexe ale partidelor

bzi.ro
realitatea tv

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) condamnă decizia arbitrară a Consiliul Naţional al Audiovizualului de a sancţiona postul Realitatea TV cu închiderea emisiei, se arată într-un comunicat.

CCIR consideră că deciziile arbitrare ale CNA sunt profund dăunătoare pentru piaţa media din România.

Cu atât este mai nejustificată decizia CNA cu cât multiplele acte de violenţă comise de unii jandarmi împotriva cetăţenilor aflaţi la protest sunt înregistrate şi sunt de necontestat de către orice persoană de bună credinţă.

Acțiune de AMPLOARE a autorităților din România în colaborare cu cele din Elveția - Percheziții în ambele state într-un dosar de trafic de persoane

Potrivit reprezentanţilor CCIR, "orice sancţiune arbitrară luată de CNA, ca şi orice moment de inacţiune în faţa unor încălcări flagrante ale legii audiovizualului, sugerează existenţa unor standarde duble care vor ţine departe de România investitori importanţi în sectorul de radio şi televiziune".

CCIR atrage atenţia că "în rândul comunităţii de afaceri din România există o profundă îngrijorare legată de riscul transformării unor instituţii publice în anexe ale partidelor politice. Un astfel de fenomen, extrem de dăunător prin efectele sale în plan economic, este un factor de risc luat în considerare la orice decizie majoră de investiţii".

CNA a decis, în şedinţa de marţi, suspendarea pentru 10 minute a emisiei Realitatea TV joi, începând de la ora 19.00, sancţiunea fiind decisă pentru modul în care postul de televiziune a relatat despre protestul din 10 august, din Piaţa Victoriei. Postul Realitatea TV a primit şi amendă de 15.000 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.