Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera de Gardă a Spitalului Orăşenesc Urlaţi, închisă din cauza infectărilor în rândul personalului medical

Ro Health Review
UPU spital

Activitatea Camerei de gardă şi cea a Secţiei Medicină internă de la Spitalului Orăşenesc din Urlaţi, judeţul Prahova, a fost sistată după ce patru cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19. Pacienţii internaţi la secţia afectată au fost trimişi acasă, iar autorităţile aşteaptă rezultatele testelor în cazul altor angajaţi ai spitalului.

La Spitalul Orăşenesc Urlaţi, un medic şi patru asistente medicale au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul coronavirus. În aceste condiţii, autorităţile au sistat activitatea Camerei de gardă şi a Secţiei de Medicină internă iar toţi pacienţii internaţi la secţia de interne au fost externaţi, informează autorităţile judeţene.

Citește și: Mâine va fi protest în Capitală: ‘Falimentul bate la ușă! Frica va aduce foamete!’ .

„Potrivit conducerii unităţii medicale, au fost realizate, în total, 29 de teste, urmând ca pe parcursul zilei să sosească şi alte rezultate. În vederea reluării cât mai curând a activităţii, comitetul director al spitalului se va întruni pentru a găsi soluţii în acest sens. Persoanele infectate au fost izolate, contacţii direcţi au fost carantinaţi, iar în unitatea medicală se realizează procedurile de dezinfecţie” a menţionat Prefectura Prahova.

Situaţia de la spitalul din Urlaţi este a doua de acest gen înregistrată în unităţi sanitare din judeţul Prahova.

În cursul acestei săptămâni secţia oftalmologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti a fost închisă după ce trei medici au fost diagnosticaţi cu COVID-19, spitalul aflându-se în imposibilitatea de a mai asigura asistenţă medicală pacienţilor cu afecţiuni oftalmologice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.