Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera Deputaților scoate la licitație lucrările de refacere a fațadei Palatului Parlamentului: Suma uriașă pusă la bătaie

wikipedia.org
palatul parlamentului

Camera Deputaţilor a lansat o licitaţie de 8,2 milioane lei (1,72 milioane euro fără TVA), prin care vrea să achiziţioneze lucrări de refacere a unei părţi din faţada Palatului Parlamentului, inclusiv lucrări de consolidare a parcării subterane, potrivit unui anunţ publicat pe platforma SICAP, potrivit news.ro.

Contractulul este multianual şi durează până în 2022.

”Contract multianual de lucrări (cu durata: până la 30.06.2022) de refacere a faţadei, inclusiv lucrări de consolidare aferente clădirii parcajului subteran - axe 1÷51 Palatul Parlamentului, conform prevederilor caietului de sarcini, atribuit în comun de asocierea dintre Camera Deputaţilor şi SRI prin UM 0929 Bucureşti”, se arată în anunţ.

Citește și: Viorica Dăncilă dă vina pe Klaus Iohannis: Chiar preşedintele n-a putut vorbi pentru ca această investiţie să aibă loc în România?

Criteriul principal de atribuire este preţul cel mai scăzut, iar finanţarea este realizată din fonduri bugetare.

Ofertanţii vor trebui să furnizeze informaţii privind experienţa similară, respectiv lista lucrărilor executate în ultimii 5 ani, din care să rezulte că au executat lucrări publice – construcţii civile, a căror valoare cumulată a fost de minimum 8,195 milioane lei, fără TVA.

Tipul procedurii este procedura simplificată, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.