Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera Deputaților a cerut SUPLIMENTAREA bugetului pe 2019 - O treime din bani merg pe plata salariilor și a indemnizațiilor

Inquam Photos / Octav Ganea
plen parlament camera deputatilor

Suplimentarea bugetului cu peste 50 de milioane de lei, asta au cerut aleșii din Camera Deputaților pentru anul 2019. În proiectul privind fundamentarea bugetului Camerei pe 2019 se arată că este necesară o majorare a sumei cu 54,4 milioane de lei, bugetul total fiind de 490.7 milioane de lei. Trei sferturi din bani vor fi cheltuiți pentru plata salariilor, a sumelor forfetare ale deputaților, a indemnizațiilor și a diurunelor.

”La fundamentarea cheltuielilor de personal, în sumă de 351.641.000 lei, a fost luată în calcul modificarea salariului de bază minim brut pe țară, în funcție de care se calculează indemnizațiile pentru deputați, modificarea sumei forfetare acordate pentru desfășurarea activității în circumscripțiile electorale, plata diurnei și a indemnizației de cazare acordate cu ocazia deplasărilor în străinătate, precum și acordarea indemnizației pentru persoanele cu grad accentuat de handicap, a voucherelor de vacanță și a indemnizației pentru internship. (...) La asistență socială suma de 31.123.000 lei a fost prevăzută pentru cheltuielile aferente acordate foștilor deputați precum și pentru cele acordate persoanelor care în anul 2019 vor înceta activitatea”, se arată în proiectul de hotărâre postat pe site-ul Camerei.

Citește și: Victor Ponta, MESAJ FULGER după sondajul care arată prăbușirea PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.