Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera Deputaţilor: Plafoanele unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2021 - Dezbatere şi vot, miercuri

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputaților

Plenul Camerei Deputaţilor urmează să dezbată şi să voteze în şedinţa de miercuri proiectul de lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2021, anunță AGERPRES.

"Ca urmare a adoptării de către Senat a legii plafoanelor, care este o lege care stă la baza construcţiei bugetare, am decis în Biroul permanent sesizarea Comisiei de buget pentru raport şi, anterior, pentru avizare, sesizarea Comisiei juridice. Am stabilit termen de raport astfel încât în cursul zilei de mâine (miercuri - n.r.) să putem să dezbatem în plen şi să putem să dăm şi votul final la legea plafoanelor", a anunţat, marţi, preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban.

Citește și: Victor Ponta, despre dosarul Ioanei Băsescu: 'Suntem penibili, sincer. Să o condamni pe fata lui Băsescu în 2021 pentru campania lui taică-său din 2009?'

Senatul a adoptat, marţi, în plen, în calitate de primă Cameră parlamentară sesizată, proiectul de lege pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificaţi în cadrul fiscal-bugetar pe anul 2021.

Actul normativ, intrat marţi în circuitul parlamentar, precede dezbaterea proiectului bugetului de stat pe anul 2021.

Potrivit proiectului Guvernului, plafonul soldului bugetului general consolidat exprimat, ca procent în Produsul intern brut, este în anul 2021 de 7,16%, iar în anul 2022 de 5,84%.

Camera Deputaţilor este for decizional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.