Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera Deputaţilor vrea să cumpere scaune şi să repare grupurile sanitare

Inquam Photos / Octav Ganea
Camera Deputatilor

Camera Deputaţilor vrea să contracteze lucrări de reparaţii şi renovare la grupurile sanitare în valoare de aproximativ 1,8 milioane de lei, fără TVA, şi să cumpere scaune în valoare de aproximativ 158.000 de lei, fără TVA, informează agerpres.ro

Potrivit unui anunţ publicat pe e-licitatie.ro, Camera Deputaţilor doreşte să facă reparaţii şi renovări la grupurile sanitare din Palatul Parlamentului, ceea ce va costa instituţia 1.792.985 lei, fără TVA. Data limită de depunere a ofertei este 20 octombrie, iar criteriul de atribuire este preţul cel mai mic. 

Instituţia amintită doreşte, de asemenea, să achiziţioneze 250 de scaune de vizitator cu schelet metalic şi 50 de scaune ergonomice. 

"În vederea organizării de către Parlamentul României a celei de-a 63-a sesiune anuală a Adunării Parlamentare a NATO la Bucureşti", Camera Deputaţilor derulează un proces de achiziţie de 50 de scaune ergonomice în valoare de 105.042 de lei, fără TVA şi de 250 de scaune de vizitator cu schelet metalic în valoare de 52.421 de lei, fără TVA, se arată în anunţul Camerei. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.