Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cameron dă asigurări că nu este un 'partizan ascuns al Brexitului'

Gov.uk
David Cameron

Premierul britanic David Cameron a dat asigurari vineri, într-o conferinta de presa în Japonia, ca nu este un 'partizan ascuns al Brexitului' si ca o eventuala iesire a tarii sale din Uniunea Europeana i-ar afecta economia si i-ar complica acordurile comerciale cu state ca Japonia, transmit Reuters si Sky News.

Vorbind în marja summitului G7 al celor mai industrializate state, Cameron a respins declaratia fostului sau consilier Steve Hilton potrivit careia ar sustine în secret un vot pentru iesirea din Uniunea Europeana la referendumul din 23 iunie.

'Am în cea mai mare parte aceleasi opinii despre Europa de când m-am implicat activ în politica. Pentru mine totul tine de interesul national britanic', a declarat David Cameron. 'Asa ca nu am fost niciodata un sustinator ascuns al Brexitului', a subliniat el.

'Sunt absolut implicat în obtinerea rezultatului corect, aplicarea acestei reforme în Europa si ramânerea în interiorul Uniunii Europene. Este în interesul Marii Britanii si acesta este singurul lucru care conteaza', a adaugat premierul britanic.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.