Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cameron, fiul cel mare al actorului Michael Douglas: 'Copil fiind, duceam joint-uri de colo-colo'

www.evzmonden.ro
Michael Douglas

Cameron Douglas, fiul cel mare al actorului Michael Douglas și nepot al cineastului Kirk Douglas, a publicat, marți, autobiografia "Long Way Home", în care descrie petrecerile neconvenționale pe care tatăl lui le găzduia, copilăria tumultuoasă și cum a ajuns să consume droguri, potrivit PageSix, scrie Agerpres.

Cameron, fiul cel mai mare al actorului Michael Douglas, în vârstă de 75 de ani, și nepot al legendarului Kirk Douglas, în vârstă de 102 ani, afirmă în autobiografie că presiunea mediatică poate fi debilitantă uneori.

"Este ciudat să crești văzându-ți tatăl și bunicul ca giganți ai marilor ecrane și pe panouri publicitare... Este degradant să fii perceput, în primul rând, ca fiul altcuiva... Cum te înțelegi cu Kirk Douglas?Cum este să trăiești în umbra lui Michael Douglas?", a scris Cameron în autobiografia lui.

Potrivit informațiilor oferite în autobiografie, Cameron, în vârstă de 40 de ani, a călcat pe urmele tatălui său în privința drogurilor. Pentru mai mulți ani, Cameron a fost dependent de cocaină și de heroină, a distribuit mentamfetamină și a trăit o viață degradantă, ce l-a dus la executarea unei sentințe de aproximativ opt ani de închisoare.

În carte, acesta evocă mai multe abateri pentru care nu a fost niciodată arestat. Un astfel de incident a avut loc într-un motel din Hollywood, unde a amenințat cu o armă cu aer comprimat o bătrână care se afla la recepție, cerându-i să deschidă casa de marcat. În interior, se afla un singur cec, în valoare de 20 de dolari, pe care Cameron l-a luat.

Citește și: ULTIMA ORĂ - Bercea Mondialul şi fiul său Laurenţiu, condamnaţi la închisoare

"Nu o fac pentru bani, ci mai mult pentru adrenalină... și pentru stima de sine. Îmi plac oamenii confuzi, ce încearcă să descifreze cum cineva cu atâtea privilegii poate face o asemenea nebunie", a adăugat Cameron.

Fiul actorului Michael Douglas a fost arestat în orașul american New York în 1999, pentru posesie de droguri. Ulterior, a fost închis în anul 2005, după ce polițiștii au găsit heroină și cocaină în mașina lui. Mai mult decât atât, doi ani mai târziu, el a fost acuzat de posesie ilegală de droguri, după ce poliția din Santa Barbara, California, a descoperit în mașina lui cocaină lichidă, într-o seringă.

În anul 2009, Cameron a primit cea mai mare sentință, după ce a fost arestat în hotelul Gansevoort din Manhattan, New York. A pledat nevinovat la acuzațiile de posesie și distribuție de droguri, dar a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare.

Totodată, Cameron notează în autobiografie amintiri cu celebritățile care îl vizitau constant pe tatăl său, precum Jack Nicholson, Pat Riley, Oliver Stone și Danny DeVito.

"Chiar și atunci când eram foarte mic, îmi amintesc că duceam joint-uri de colo-colo. Tata spunea «Hei, du-i asta unchiului tău», iar eu așa procedam, nerealizând decât ani mai târziu ce era. După ce am mai crescut, mă strecuram din casă în casă, cățărându-mă pe balcoane și văzând mai multe decât ar fi trebuit: adulți frumoși făcând lucruri pe care cei ce trăiesc în abuz le fac", a declarat Cameron.

După ce prietenii faimoși ai lui Michael părăseau camerele în care se aflau, Cameron se strecura în încăperi, căutând în bagajele vedetelor substanțele responsabile pentru petrecerile neconvenționale care aveau loc în casa lui.

După astfel de petreceri ce aveau loc în casa actorului, Michael își ducea fiul la hotelul Sunset Boulevard pentru a lua, împreună, micul dejun. Viața dezordonată a lui Michael a constituit un motiv de dispută între acesta și mama lui Cameron, Diandra.

"Când aveam șapte ani și ne aflam în Aspen, mama a ridicat o pungă de plastic cu ceva ce semăna cu florile uscate pe care ea le folosea pentru a face baia să miroasă frumos... «Știi ce este asta, Cameron? Ăsta este un drog. Tatăl tău ia droguri»", a scris Cameron în autobiografie.

De-a lungul unei cariere de cinci decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul din filmul "Wall Street" (1988). Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum "Idilă pentru o piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din San Francisco", difuzat de televiziunea ABC între anii 1972 şi 1976.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.