Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camioanele care ies din ţară au de aşteptat 220 de minute la controlul de frontieră

frontiera tir

Camioanele care ies din ţară prin PTF Giurgiu au de aşteptat aproape patru ore la controlul de frontieră, iar ITPF Giurgiu a luat măsuri pentru decongestionarea circulaţiei prin suplimentarea personalului şi a arterelor de circulaţie, potrivit Agerpres.

"Ca urmare a faptului că ne aflăm în perioada sezonului estival, corelată cu începerea vacanţei de vară a copiilor şi plecarea cetăţenilor români în vacanţe, la nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au fost dispuse toate măsurile aflate în competenţă pentru fluidizarea traficului şi asigurarea unui control operativ, respectiv suplimentarea personalului destinat activităţilor de control, precum şi suplimentarea numărului arterelor de control, în funcţie de numărul poliţiştilor de frontieră bulgari.

La momentul actual, traficul prin PTF Giurgiu, la turisme, se desfăşoară pe patru artere de circulaţie pe sensul de intrare în ţară, respectiv patru artere de circulaţie pe sensul de ieşire din ţară. Pentru autocamioane, înregistrăm o medie a timpului de aşteptare ridicată pe sensul de ieşire din ţară, traficul se desfăşoară pe patru artere de circulaţie atât pe sensul de intrare în ţară, cât şi pe sensul de ieşire din ţară', a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Giulia Băzăvan.

Ea spune că în ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, pentru aproximativ 8.346 persoane, 1.743 autoturisme şi 1.366 camioane, iar pe sensul de ieşire din ţară, pentru aproximativ 11.148 de persoane, trei mii de autoturisme şi 1.405 camioane.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare pentru camioane, pentru controlul de frontieră, la PTF Giurgiu, pe sensul de ieşire din ţară, este de 220 de minute, iar pe sensul de intrare în ţară timpul de aşteptare este de 40 de minute.

 

Pentru autoturisme, timpul de aşteptare la controlul de frontieră, la intrarea în ţară, este de 40 de minute, iar la ieşirea din ţară, de 20 de minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.