Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camioanele care ies din ţară au de aşteptat aproape cinci ore la frontieră

Sursa FOTO: Ziuadeconstanta
coada camioane port constanta

Camioanele care ies din ţară, prin PTF Giurgiu, au de aşteptat aproape cinci ore la controlul de frontieră din cauza numărului mare de mijloace de transport prezente pentru tranzit într-un interval scurt de timp, ITPF Giurgiu a suplimentat arterele de control de la patru la cinci, pentru fluidizarea traficului, potrivit Agerpres.

"Înregistrăm o medie a timpului de aşteptare ridicată pe sensul de ieşire din ţară la camioane. Aceste valori sunt determinate de numărul mare de mijloace de transport prezente pentru tranzit într-un interval scurt de timp. La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au fost dispuse toate măsurile aflate în competenţă pentru reducerea timpilor de aşteptare şi asigurarea unui control operativ.

Pentru fluidizarea traficului au fost suplimentate arterele de control şi numărul poliţiştilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor. Traficul prin PTF Giurgiu la turisme se desfăşoară în condiţii normale pe câte cinci artere de circulaţie pe sensul de intrare în ţară şi pe câte trei artere de circulaţie pe sensul de ieşire din ţară. Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe câte patru artere de circulaţie pe sensul de intrare în ţară şi pe câte cinci artere de circulaţie pe sensul de ieşire din ţară', a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Raluca Stan.

În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au efectuat formalităţi de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară aproximativ 1.300 de camioane, 750 de autoturisme şi 4.300 de persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară aproximativ 1.400 de camioane, 550 de autoturisme şi patru mii de persoane.

Potrivit Poliţiei de frontieră, timpul de aşteptare la ieşirea din România, prin PTF Giurgiu, pentru camioane este de 280 de minute şi de 50 de minute pe sensul de intrare în ţară, iar la autoturisme timpul de aşteptare este de 20 de minute atât pe sensul de intrare în ţară cât şi pe cel de ieşire din ţară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.