Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camioanele care ies din ţară prin PTF Giurgiu au de aşteptat în jur de 90 de minute

profit.ro
aglomeratie frontiera

Traficul la PTF Giurgiu a crescut, în ultimele 24 de ore, de zece ori faţă de o zi obişnuită şi camioanele care vor să iasă din ţară au de aşteptat în jur de 90 de minute la controlul de frontieră, iar autoturismele - 20 de minute, potrivit Agerpres.

"În ultimele 24 de ore, au efectuat formalităţi de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară, aproximativ 1.200 de camioane, şapte sute de autoturisme şi 5.150 de persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară - aproximativ 750 de camioane, 10.200 de autoturisme şi 50.800 de persoane. Înregistrăm o medie a timpului de aşteptare ridicată pe sensul de ieşire din ţară la camioane. Aceşti timpi ridicaţi de aşteptare sunt determinaţi de numărul mare de mijloace de transport prezente pentru tranzit într-un interval scurt de timp. Practic, valorile de trafic au crescut în ultimele 24 de ore de zece ori faţă de o zi obişnuită", a declarat, vineri, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Raluca Stan.

Ea spune că Inspectoratul de Frontieră Giurgiu a dispus toate măsurile pentru reducerea timpilor de aşteptare şi asigurarea unui control operativ.

Astfel, la momentul actual, traficul prin PTF Giurgiu la turisme se desfăşoară pe patru artere de circulaţie atât pe sensul de intrare în ţară, cât şi pe sensul de ieşire.

Pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu se desfăşoară pe cinci artere de circulaţie atât intrare, cât şi ieşire.

Potrivit Poliţiei de Frontieră, timpul de aşteptare la controlul de frontieră pentru camioane este de 90 de minute pe sensul de ieşire din ţară şi de 20 de minute pe cel de intrare în ţară, iar la autoturisme timpul de aşteptare este de 20 de minute în ambele sensuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.