Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campania electorală a PNL lovește la vârful electoratului ProRomania: Un lider din Botoșani trece la liberali 'cu tot cu vot'

Inquam Photos - George Călin
Inquam Klaus Iohannis Ludovic Orban Iohannis Orban

Unul dintre coordonatorii organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Pro România, primarul comunei Pomârla, Dumitru Chelariu, şi-a anunţat, marţi, susţinerea faţă de candidatul Partidului Naţional Liberal (PNL), Klaus Iohannis, în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, potrivit Agerpres.

El a declarat, că nu se mai regăseşte în politica Pro România, iar, atunci când va fi posibil, va deveni membru PNL, însă nu mai devreme de şase luni înainte de următoarele alegeri locale.

Citește și: Mai ceva ca Dincă! A ucis mai mulți copii, iar acum e liber

"Voi susţine candidatul Klaus Iohannis în turul doi fără nicio reţinere, iar, ulterior, voi susţine echipa PNL la judeţul Botoşani. Eu am clamat şi îmi este ruşine faţă de oameni că am susţinut că suntem altfel. Am visat un grup corect, cu alte coordonate, cu alt mod de manifestare şi am lucrat cu sinceritate şi chiar am crezut nebuneşte că munca poate aduce rezultate, dar în felul ăsta, cu astfel de conducători, nu suntem cu nimic mai presus decât alţii", a afirmat Chelariu.

Acesta susţine că va merge în PNL pentru a fi un simplu membru.

"Nu că aş găsi raiul pe pământ la PNL, nu mă duc după funcţii, nu mă duc după eu ştiu ce", a adăugat primarul de Pomârla.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.