Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campanie inedită la Teatrul 'Toma Caragiu' din Ploiești: Actorii strâng mănuși și ghete pentru copiii nevoiași

businessmagazin.ro
copii abandonati saraci

Campanie inedită a actorilor Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești, care vor să încălzească nu doar sufletele celor mici, ci și mâinile și picioarele. Actorii strâng mănuși și ghete pe care le vor dona copiilor din familii nevoiașe, potrivit Mediafax.

Pe lângă bucuria pe care o oferă celor mici prin piesele de teatru pe care le joacă, actorii Teatrului „Toma Caragiu” din Ploiești vor să le încălzească și mâinile sau picioarele celor mici care provin din familii nevoiașe.

Ideea campaniei numite „Mâini și piciorușe calde” a aparținut managerului teatrului ploieștean, Mihaela Rus. Asta după ce a văzut un copil care avea pantofi cu talpa ruptă, iar imaginea i-a rămas întipărită în minte.

„Imaginea unui copil cu talpa desfăcută. Am zis să fac ceva pentru astfel de copilași. În plus, Ilinca (fiica Mihaelei Rus - n.r.) a avut de făcut o lucrare intitulată . Și m-am întrebat astfel de copilași cum pot schimba lumea, dacă au mâinile vinete sau picioarele înghețate”, a declarat Mihaela Rus.

Citește și: Volumul 'Alexandru Darie - Spectacole de poveste', de Doina Papp, va fi lansat la Teatrul de Comedie

Actorii își propun să strângă, din donații, încălțăminte pentru anotimpul rece și mănuși pe care le vor dărui micuților din familii lipsite de posibilități materiale.

„Vom merge personal să le ducem. Au venit ploieșteni deja să doneze. Și firme s-au arătat interesate. Am identificat mai multe cazuri. Nu le vom duce la micuții instituționalizați, pentru că și ei primesc”, a spus Mihaela Rus.

Donațiile pot fi aduse zilnic, până pe 20 decembrie, la Teatrul de Animație „Imaginario”, situat pe Bulevardul Independenței nr. 14.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.