Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campanie înșelătoare pe bani publici - De sub 'bocancul' DNA, USR a împânzit țara cu afișe anti-PNL (FOTO)

F. P.

Loviți puternic la capitolul imagine de ancheta DNA privind achiziția de vaccinuri, liderii USR au demarat o campanie cu mesaje manipulatoare la nivelul național. USR a împânzit orașele cu afișe anti-PNL făcute pe bani publici.

Surse din USR au transmis redacției stiripesurse.ro mesajul intern promovat în partidul în pregătirea operațiunii de lipire de afișe care a avut loc luni, 4 decemhrie.

Activiștii USR din toată țara au fost puși să lipsească ilegal afișe care folosesc imaginea PNL și care promovează un site web cu mesaje atribuite în mod fals unor lideri PNL.

Mesajul intern USR:

„Scopul campaniei: Promovarea mesajului că PNL crește taxele, pentru a informa comunitățile și a stimula dezbaterea publică. Ne bazăm pe impactul puternic pe care afișele îl vor avea a doua zi asupra oamenilor pe stradă în toate orașele țării.

Detalii ale acțiunii:

* Data și ora: 4 decembrie

* Afișele: Vor fi furnizate și distribuite la filiale în cursul zilei de azi. (28.11.2023)

* Locurile de afișaj: Alegeți zonele de afișaj urban, unde există deja afișe pentru teatre, spectacole sau zone amenajate. Va rugam sa nu lipiti pe statiile de transport in comun, pe stâlpi sau pe echipamente ale primariilor sau furnizorilor de utilitati. Locurile cele mai potrivite sunt gardurile santierelor sau terenurilor abandonate, acolo unde se lipesc in mod uzual afise pentru spectacole. Este important sa lipiti mai multe afise in acelasi loc, nu doar cate unul. (Vedeți exemple din atașament)

* Grupuri de lucru: Organizați grupuri de oameni pentru a efectua afișajul în aceeași seară ( 4 decembrie ) în toate orașele importante.

Instrucțiuni:

* Distribuirea afișelor: Asigurați-vă că fiecare grup are suficiente afișe pentru a acoperi zonele desemnate.

* Impanizarea orașelor importante: Prioritatea este să acoperim cât mai multe zone importante în orașe.

* Flexibilitate: Dacă este necesar, adaptați planul și distribuiți afișele în funcție de nevoile specifice ale fiecărui oraș.

Vă rugăm să ne țineți la curent cu progresul și să furnizați rapoarte detaliate după finalizarea acțiunii. Vă rugăm să fotografiați locurile în care ați lipit și să ne transmiteți pozele ca să putem urmări efectul lor în toată țara. Țineți legătură cu regionalii voștri de pe zona.

Contăm pe dedicația și pasiunea voastră pentru a face această campanie un succes. Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de clarificări suplimentare, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil.

Mulțumim pentru angajamentul vostru și pentru contribuția la această inițiativă importantă.”

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.