Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campanie PoliticScan: Domnule Curaj, aveți un coleg plagiator. Faceți ceva?

curaj

Domnule Adrian Curaj, lăsați puțin bugetul, chiar dacă știm că arde.

Un coleg de cabinet de-al dumneavoastră tocmai ce a fost dovedit că și-a plagiat lucrarea de doctorat. E vorba de chestorul principal Petre Tobă, ministru de Interne (vezi AICI).

Așa cum vă spuneam, de când am declanșat campania pentru retragerea titlului de doctor domnului Victor Ponta, la solicitarea Universității din București, plagiatul este o boală grea care circulă în rândul demnitarilor români.

Aplecați-vă asupra acestui subiect, înainte de a începe orice treabă administrativă sau orice inițiativă de reformă în domeniul Educației. Boala e mult mai răspândită decât pare și nu veți avea nicio urmă de credibilitate, dacă nu veți lua acest cartof fierbinte în mână.

E adevărat, fiind apolitic, există riscul să călcați pe un mușuroi în Parlament. Există riscul să vă pierdeți funcția, dacă îi deranjați atât de tare pe mai marii zilei, cei cu titluri academice luate prin fraudă. Chiar și așa, veți rămâne în istorie cu ceva.

Dacă o să continuați să vă faceți că plouă și o să puneți înainte tot timpul alte priorități, doar ca să evitați subiectul cel mai arzător al ultimilor ani, nu-și va mai aminti nimeni peste un an sau doi sau mai mulți că ați fost într-o funcție atât de importantă.

O să lăsați din nou Comisia de Etică, aflată sub umbrela ministerului pe care îl conduceți, să îl spele și pe domnul Tobă, așa cum l-au spălat pe fostul șef al acestuia sau pe Victor Ponta?

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.