Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campioana Astra, umilită de Dinamo:Câinii 'au mușcat' de cinci ori: Urmează Steaua / VIDEO

Dinamo CFR

Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii după ce a trecut de Astra, scor 5-2 după prelungiri, pe stadionul din Giurgiu. În penultimul act ”câinii” vor da peste Steaua.

Dinamo a deschis scorul în minutul 13 prin Gnohere, care a primit o centrare excelentă de pe stânga de la Vali Lazăr. La începutul reprizei secunde, Alibec a profitat de o eroare a lui Ceccarreli și a luat o acțiune pe cont propriu de la 40 de metri de poarta adversă pe care a încheiat-o cu gol. "Câinii" au revenit în avantaj în minutul 53, când Oliva l-a găsit foarte bine pe Palici, iar acesta a reluat cu capul de la 9 metri.

Când mai erau 20 de minute de joc, Nedelcearu l-a faultat pe Alibec în careu și arbitrul a dictat lovitură de pedeapsă. Budescu a executat perfect penalty-ul și a dedicat golul lui Daniel Prodan, care a decedat ieri seară. Cu 10 minute înainte de finalul partidei, Vali Lazăr a văzut cartonașul roșu pentru o intrare urâtă la Lovin.

Partida a intrat în prelungiri și în primul minut Daniel Popa a adus-o pe Dinamo în avantaj după un șut din 6 metri. În minutul 102, Fabricio a fost și el eliminat pentru proteste vehemente după ce a comis un penalty, iar Hanca a transformat cu siguranță lovitura de pedeapsă. Patru minte mai târziu, Nicoară a fost și el eliminat. Hanca și-a mai trecut o dată numele pe lista marcatorilor în minutul 115, când a scăpat singur cu Gavrilaș.

VIDEO CU GOLURILE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.