Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campioana en-titre CS SCM Timişoara a învins pe CSM Ştiinţa Baia Mare în derby-ul etapei a 7-a a SuperLigii de rugby și se menține pe prima poziție

Facebook
rugby

Echipa CS SCM Timişoara a învins cu scorul de 28-25 (15-8) pe CSM Ştiinţa Baia Mare, campioana en-titre şi liderul la zi în clasament, sâmbătă, pe stadionul ''Gheorghe Răşcanu'', în derby-ul etapei a 7-a a SuperLigii CEC Bank la rugby, conform news.ro

Maramureşenii, deşi porneau din postura de favoriţi, nu au reuşit să se impună în faţa unei formaţii decimată de accidentări, bănăţenii luptând până la fluierul final şi obţinând o victorie importantă, care îi aduce momentan pe poziţia a 3-a a clasamentului.

Gazdele au reuşit trei eseuri, dintre care două transformate, şi fructificarea a trei lovituri de pedeapsă, oaspeţii având patru eseuri, unul singur transformat, şi concretizând o lovitură de pedeapsă. Cu toate acestea, băimărenii au luat punctele bonus.

În urma acestui rezultat, CSM Ştiinţa Baia Mare rămâne deocamdată pe prima poziţie a clasamentului, cu 27 puncte, urmată de CSA Steaua, 25 puncte, şi SCM Timişoara 18 puncte.

Sâmbătă se mai joacă partida CSA Steaua - ACS Tomitanii Constanţa, iar duminică va avea loc partida CS Dinamo - CS U Cluj, în funcţie de rezultatele care se vor consemna clasamentul putându-se schimba.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.