Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campioana la handbal feminin, CSM Bucureşti, era să piardă meciul cu SCM Gloria Buzău: victoria a venit în ultimele secunde

www.digisport.ro
CSM Bucuresti handbal

Campioana la handbal feminin, CSM Bucureşti, a învins joi, pe teren propriu, în ultimele secunde formaţia SCM Gloria Buzău, cu scorul de 27-26 (13-12), în meci contând pentru etapa a XI-a a Ligii Naţionale, relatează News.ro.

CSM Bucureşti a fost la un pas să sufere al doilea eşec al stagiunii, fiind condusă copios de echipa de pe locul 8, SCM Gloria Buzău. CSM a marcat golul victoriei în ultimele cinci secunde şi adună 27 de puncte, în timp ce formaţia buzoiană rămâne cu 13.v

CSM Bucureşti a reluat sezonul cu două absenţe de marcă din lot, ambele de la linia de 9 metri: Cristina Neagu şi Amanda Kurtovic. Ambele ratează restul stagiunii după ce au suferit intervenţii chirurgicale la genunchi, în urma unor rupturi de ligamente.

Citește și: Echipa Al Hazem, antrenată de Daniel Isăilă, a remizat în deplasare, scor 1-1, cu echipa Al Taawon

La ora transmiterii acestei ştiri joacă şi liderul Ligii Naţionale, SCM Râmnicu Vâlcea cu Universitatea Cluj. Formaţia vâlceană are 27 de puncte înaintea acestei partide şi este singura neînvinsă din campionat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.