Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campioana olimpică Ana Maria Brânză, replică genială în scandalul iscat de Sorana Cîrstea: 'Acum am aflat de ce nu am avut un sponsor toată viața'

F. P.
Ana Maria Branza Facebook
Ana Maria Branza

După ce Sorana Cîrstea a afirmat că sponsorii se ghidează foarte mult după aspectul fizic al sportivelor, Ana Maria Brânză oferă o replică. Fosta scrimeră a reacționat după ce declarațiile jucătoarei de tenis au făcut valuri în presă.

„Acum am aflat de ce nu am avut un sponsor toată viața. Mulțumesc totuși firmei producătoare de echipament tehnic din Ungaria care m-a sponsorizat mulți ani de zile, mai ales că în scrimă nu ni se vedeau nici fețele, adică nu conta neapărat cât de drăguțe eram”, a declarat Ana Maria Brânză la Pro Arena.

Jucătoarea de scrimă este campioană olimpică pe echipe la ediția din 2016 de la Rio de Janeiro, de trei ori campioană mondială și de șapte ori campioană europeană.

Declarațiile făcute de Sorana Cîrstea

„Îmi aduc aminte când aveam contract cu Adidas. Tot timpul îmi spuneau, având în vedere că arăt binișor pentru o sportivă, că ’Mai degrabă arăți bine și ești în top 20, decât să nu arăți bine și să fii numărul 1’.

Când ești în top 20, oricum ești văzută, ești sus și stă lumea la fiecare turneu. Așa că îmi spuneau: ’Mai bine ești frumușică și în top 20, decât mai puțin frumoasă și numărul 1’.

Vă dați seama, au și ei cotele lor, e o piață”, a spus Sorana Cîrstea în cadrul podcastului "La Fileu".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.