Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campion român la Counter-Strike, găsit mort în Rusia: familia lui este convinsă că a fost ucis; tânărul a fost felicitat inclusiv de Vladimir Putin în trecut

Un tânăr român a căzut de la etajul 9 al unui bloc într-un oraș din vestul Rusiei, informează presa din Italia.

Poliția rusă consideră că este vorba de un accident, fără a exclude momentan ipoteza sinuciderii.

Familia tânărului, originară din Tulcea, dar stabilită în Italia, susține însă că tânărul nu avea niciun motiv să recurgă la un gest extrem.

Tânărul de 22 de ani a călătorit în Rusia la începutul acestui an pentru a-și vizita prietena, pe care o cunoscuse în cadrul unei competiții de sporturi virtuale.

De altfel, românul era campion și era considerat unul dintre cei mai buni jucători la nivel european. Familia lui este convinsă că a fost ucis.

„Alex nu avea de ce să-și ia viața și nu înțeleg cum s-ar fi putut întâmpla un astfel de accident. Mi-e teamă că l-ar fi ucis cineva”, le-a spus mama tânărului.

„Din păcate – explică prietenii – comunicarea cu autoritățile din Rostov Velikij nu are loc în timp real și, până în prezent, nu putem spune dacă autopsia a fost efectuată sau nu”.

Nu există o veste certă nici măcar cu privire la repatrierea trupului tânărului campion, deși autoritățile diplomatice italiene au asigurat „o prezență și o inițiativă rapidă”.

Alex era un băiat vesel, adaugă prietenii și tovarășii săi la „sport și joacă”, „în Cs: Go ajunsese la cote de excelență, atât de mult încât era considerat unul dintre cei mai buni sportivi europeni. Când a plecat în Rusia era strălucitor”.

În septembrie, performanța sa sportivă stârnise admirație, atât de mult încât însuși președintele rus Vladimir Putin i-a felicitat pe sportivii din competiție și pe câștigători. „Fusion” - așa cum mai era cunoscut -  și-a început cariera în Cs: Go în 2015 și ajunsese în fazele finale ale Milan Games Week.

Din acel an a fost protagonistul unei urcări rapide în clasament, atât de mult încât a reușit să se mențină economic, doar practicând acest joc și parcurgând lumea în lung și în lat pentru a concura.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.