Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatele Europene de gimnastică artistică au fost mutate din cauza războiului din Baku la Mersin, în Turcia

www.agerpres.ro
gimnastică ritmică

Forul european de gimnastică (UEG) a anunţat, luni, că ediţia din 2020 a Campionatelor Europene artistice va avea loc aşa cum a fost stabilit, în luna decembrie, însă gazda competiţiilor a fost schimbată la Mersin (Turcia), relatează News.ro. Situația în Azerbaidjan este una tare instabilă, mai ales în ulimele zile, când conflictul cu Armenia a reizbucnit.

Campionatele Europene de gimnastică artistică, amânate şi ele din luna mai, erau programate la Baku, la aceleaşi date, iar în urmă cu o săptămână, UEG anunţa că va mai purta discuţii cu organizatorii.

Aşa cum programase, luni a fost anunţat că Baku nu va mai fi gazda, ci oraşul turcesc Mersin, iar datele rămân neschimbate, adică între 9-13 decembrie cele masculine, respectiv între 17-20 decembrie cele feminine.

Citește și: Prima reacție a lui Silviu Mănăstire, după ce a fost confirmat cu coronavirus: Indiciul pentru forma ușoară de Covid este pierderea mirosului și gustului .

Campionatele Europene de gimnastică ritmică vor avea loc aşa cum a fost stabilit la ultima decizie din iunie, între 26-29 noiembrie (Kiev), însă la niciuna din aceste trei competiţii nu vor avea loc şi calificări olimpice, după cum UEG preciza în 28 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.