Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionatul European de Atletism U18 a fost anulat din cauza pandemiei de COVID-19

rtv.net
atletism obstacole

European Athletics, forul international al atletismului mondial, a anunțat la finalul acestei săptămâni că a anulat Campionatul European pentru juniori 2 (U18), care urma să aibă loc în perioada 26-29 august 2021, în Italia, la Rieti.

Programată inițial pentru luna iulie a anului 2020, competiția din Italia a fost amânată, din cauza pandemiei de coronavirus, pentru perioada 26-29 august 2021. Numai că, din cauza aceleiași pandemii, organizatorii au decis anularea competiției ajunsă la ediția a treia, potrivit mediafax.ro.

Citește și: VIDEO Eliminare după 17 secunde de joc la un meci din Brazilia

Decizia a fost luată în comun de Comitetul Local de Organizare, Municipalitatea Rieti, Federația Italiană de Atletism și European Athletics.

„Suntem, desigur, foarte dezamăgiți că nu putem oferi această competiție pentru sportivii U18 în 2021, dar vrem să mulțumim Comitetului Local de Organizare Rieti 2021 și Federației Italiene de Atletism pentru munca depusă în încercarea de a derula acest eveniment, ca o provocare, în aceste circumstanțe excepționale", a declarat președintele interimar al European Athletics, Dobromir Karamarinov.

Următoarea ediție a Campionatului European de Atletism pentru juniori 2 (U18) este programată pentru perioada 4-7 iulie, 2022, la Ierusalim (Israel).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.