Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campionul olimpic de la 400 m garduri ar putea lipsi de la Campionatului Mondial de Atletism de la Eugene

rtv.net
atletism obstacole

Campionul olimpic al probei de 400 m garduri, atletul norvegian Karsten Warholm, accidentat pe 5 iunie în competiţia de la Rabat (Maroc), "nu este încă 100% sigur" că va fi prezent la startul Campionatului Mondial de Atletism de la Eugene (Oregon), peste o săptămână, a spus el vineri, scrie AFP.

"Este nevoie de timp pentru a mă reface după o astfel de accidentare. Chiar nu era momentul potrivit pentru a mă accidenta. Oricum, mă simt mai bine pe zi ce trece, am totuşi speranţe. Dar încă nu sunt 100% sigur că voi participa la CM de atletism", a explicat norvegianul, potrivit Agerpres.

Fenomenalul atlet norvegian Karsten Warholm s-a accidentat în proba de 400 m garduri din cadrul reuniunii internaţionale de la Rabat (Maroc), din circuitul Diamond League. Recordmanul mondial de la Tokyo (45 sec 94/100) a pornit atunci ca o rachetă, dar s-a oprit brusc după primele zece garduri, ţinându-se de piciorul drept. Antrenorul său, Leif Olav Alnes, a venit imediat la el cu o pungă cu gheaţă la ischiogambier, fiind diagnosticat cu o ruptură musculară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.