Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Canadianul Milos Raonic nu va participa la Australian Open din cauza unei accidentări

www.agerpres.ro
Milos Raonic

Tenismanul canadian Milos Raonic, fost număr 3 în ierarhia mondială, nu va juca la Australian Open deoarece nu s-a refăcut după o accidentare la călcâi, au anunţat sâmbătă organizatorii turneului, transmite Reuters.

Raonic s-a accidentat la coapsă în luna martie şi a lipsit trei luni din circuit, dar sezonul s-a încheiat pentru el din cauza unei accidentări la călcâi, după eliminarea din primul tur la Atlanta Open în luna iulie.

"Milos Raonic s-a retras de la #AusOpen deoarece îşi continuă recuperarea după o accidentare la tendonul lui Ahile", au anunţat pe Twitter organizatorii primului turneu de Mare Şlem al anului.

Raonic, care împlineşte luni 31 de ani, a fost locul 3 mondial în 2016, anul în care a fost finalist la Wimbledon şi semifinalist la Melbourne Park.

Canadianul, care a coborât pe locul 70 în clasamentul ATP, este jucător care nu participă la Australian Open din cauza unei accidentări, după Roger Federer, Stan Wawrinka, Jennifer Brady, Karolina Pliskova, Karolina Muchova, Serena Williams şi Bianca Andreescu, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.