Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cancerul a răpus un preot de numai 26 de ani

lumanare doliu

Episcopia Maramureșului și Sătmarului a anunțat că preotul Ionuț Duciuc, paroh al bisericii din localitatea Terebești, a trecut la Domnul. El fusese internat în stare gravă, în mai multe rânduri la Clinica Medicală Chirurgie 3 din Cluj Napoca. Preotul era căsătorit din 2020 şi ar fi urmat să împlinească 27 de ani în această lună.

Acesta a fost răpus de o boală nemiloasă. Medicii i-au găsit o formă de cancer la pancreas, iar la doar două luni de la aflarea teribilei vești s-a stins.

„Preacucernicul părinte Ionuț Duciuc, parohul bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din localitatea Terebești, Protopopiatul Carei, județul Satu Mare, a trecut la Domnul, la vârsta de 26 de ani. În aceste momente cuprinse de tristețe, Ierarhii Episcopiei Ortodoxe Române a Maramureșului și Sătmarului: Preasfințitul Părinte Episcop Iustin, Preasfințitul Părinte Timotei Sătmăreanul, Protopopiatul Ortodox Român Carei, transmit un mesaj de condoleanțe, compasiune și mângâiere, rugând pe Hristos-Domnul să dăruiască doamnei preotese, familiei și credincioșilor pe care a păstorit timp de aproximativ 2 ani, liniște sufletească, putere, tărie și nădejde!”, a transmis Episcopia Maramureșului și Sătmarului.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.