Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când va tranșa PSD soarta lui Ponta

psd

Victor Ponta a anuntat, duminica, ca nu va mai ocupa nicio functie in PSD pana cand isi va demonstra nevinovatia fata de acuzatiile DNA si ca nu va candida la Congresul PSD daca pana la data organizarii acestuia nu va avea o solutie a justitiei.

Liderul interimar PSD, Rovana Plumb, a spus ca personal vrea evitarea celui de-al doilea scenariu, in care Congresul PSD are loc mai devreme decat o decizie a instantei.

Intrebata daca nu ar trebui organizat rapid un Congres al PSD, in urma demisiei lui Victor Ponta, liderul interimar PSD, Rovana Plumb, a spus pentru Mediafax: "Din punctul meu de vedere, ar trebui ca aceasta sa se ia dupa decizia instantei, pentru ca eu am incredere in nevinovatia lui Victor Ponta"

Intrebata ce se va intampla in cazul in care instanta va intarzia sa ia o decizie, Rovana Plumb a spus: "Se va discuta la momentul respectiv in cadrul Comitetului executiv national".

Liderii centrali ai partidului se vor reuni, in cursul saptamanii viitoare, intr-o sedinta in care ar putea convoca un CExN al PSD care sa dezbata situatia politica a partidului.

In acest moment, Congresul PSD este programat sa aiba loc in luna

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.