Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când va elibera Traian Băsescu vila de protocol? Fostul președinte a răbufnit: 'Și-au arătat vitejia. Bravi bărbați ai țării!'

traian băsescu.

Fostul președinte Traian Băsescu a spus miercuri că se va muta din vila de protocol când apartamentul pe care l-a cumpărat va fi gata. „Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de lași”, a spus Băsescu, la ieșirea din locuință.

„Nu știu, depinde...În primul rând, n-am semnat contractele pentru energie electrică, pentru gaze. În al doilea rând, am comandat o mobilă, o bibliotecă, trebuie să pun și cărțile undeva. Eu sper să fie o plecare civilizată, chiar dacă oamenii politici din România s-au arătat atât de lași. Au ținut să facă legi pentru mine, după ce nu am mai avut putere politică la interior. Cât timp s-au înfruntat cu mine n-au fost în stare de nimic. După ce n-am mai fost activ în politica internă, și-au arătat vitejia. Bravi bărbați ai țării! E strâns aproape tot”, a spus Traian Băsescu, care a spus că a primit notificare de la RAAPPS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.