Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când va pleca definitiv Orban din PNL

playtech.ro
Ludovic Orban

Fostul lider PNL Ludovic Orban a declarat duminica, la Realitatea Plus, ca „mai mult ca sigur” va infiinta un nou partid daca in 2-3 saptamani PNL nu se va rupe de Klaus Iohannis si nu va organiza noi alegeri interne.

Intrebat dacă va demisiona din PNL si va face un nou partid, dupa ce s-a dezafiliat de la grupul parlamentar liberal, Orban a indicat ca „daca nu se indeplinesc conditiile pe care le-am pus, mai mult ca sigur ca da”. Conditiile lui Orban, aici.

El a adaugat ca ofera PNL „un timp rezonabil, 2-3 saptamani maxim”, dupa care va face un nou partid si se va desparti de liberali.

Întrebat dacă îl va invita şi pe primarul general al Capitalei în formaţiunea politică pe care ar putea să o înfiinţeze, fostul preşedinte al PNL a răspuns că nu a avut discuţii cu acesta pe acest subiect.
„Speranţa moare ultima, încă mai sper, că Partidul Naţional Liberal este partidul în care au am investit enorm. (...) Din păcate, astăzi, în punctele strategice ale  Partidului Naţional Liberal, în structurile care generează deciziile practic sunt nişte oameni care îl ascultă numai pe Iohannis. (..) Sper, speranţa nu e foarte mare, dar mai am să zic, cum se zice, de doi bani speranţă că poate le vine mintea la cap unei majorităţi din colegii mei, se vor trezi, vor rupe complet relaţiile cu Iohannis”, a adăugat Ludovic Orban.

Orban consideră că „brandul” PNL „este într-un mare pericol”, arătând că partidul a scăzut de la o intenţie de vot de 27% PNL şi este „prăbuşit”.

„Se îmbată cu apă rece cine îşi imaginează că avem mai mult de 15%”, susţine Orban.

Fostul preşedinte a reclamat de asemenea că, după dezafilierea sa de la grupul parlamentar al partidului, cei care l-au susţinut din teritoriu au fost fie daţi afară din partid, fie schimbaţi din funcţiile publice pe care le deţineau. El a dat, în acest sens, exemplul fostului subprefect al Capitalei şi al fostului subprefect al judeţului Argeş Emanuel Soare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.