Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Când vrea PNL Guvernul - sociolog

sah

Victor Ponta ar fi putut sa-i puna pe liberali si pe Klaus Iohannis intr-o 'mare dificultate' daca se retragea dupa esecul de la prezidentiale, iar acum PNL-ului ii trebuie sa stea cat mai departe de guvernare, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO sociologul Alfred Bulai.

"Eu am zis in ziua alegerilor, daca dl Ponta era inteligent si se retragea atunci, ii punea pe Iohannis si PNL intr-o mare dificultate pentru ca PNL inca nu si-a clarificat conducerea, structura de putere PNL vs PDL, mai ales atunci dupa alegeri, era o complicatie mare, dl Iohannis nu avea controlul asupra partidului, iar intr-un an, un an jumatate, lumea se plictisea de PNL.

Strategia tip USL e cea mai buna pentru PNL, sa rastoarne Guvernul Ponta inainte cu cateva luni de alegeri si atunci va castiga peste 50% din voturi la urmatoarele alegeri. Cu cat o fac mai devreme, cu atat erodarea e mai mare pentru PNL. Ideal este pentru ei sa ia guvernarea cat mai tarziu, sa lase PSD sa se ofileasca cat mai mult si sa spuna lumea ca PSD tine de putere cat mai mult. Daca din scandalul asta Ponta iesea imediat el se putea victimiza foarte usor, asa, daca face tot posibilul sa ramana, din victima este vazut ca omul care se agata de putere si alegetorii neutri isi schimba parerea", a spus sociologul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.