Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidat la Primărie, întrebare șoc: 'Mai trebuie România să fie în UE?'

Bogdan Diaconu

Candidatul Partidului România Unită la Primăria Capitalei, Bogdan Diaconu, și-a întrebat cititorii pe Facebook dacă România mai trebuie să fie în UE sau dacă UE mai merită să existe.

În postarea sa, președintele PRU amintește că el a scos steagul UE de la manifestările publice ale PRU, dar că a văzut cum în Marea Britanie ”s-a mers mai departe: steagul UE este ars!”

Diaconu constată că ”tot mai multă lume înțelege nocivitatea UE și refuză dictatura Bruxelles-ului, obligativitatea imigranților musulmani și dictatele absurde și falimentare ale comisarilor europeni care ne conduc în interesul multinaționalelor fără să fie aleși de nimeni!”

De unde și întrebarea șoc pe care liderul partidului naționalist PRU și candidat la Primăria Generală le-o adresează tranșant cititorilor săi: ”Credeți că UE mai merită să existe? Credeți că România mai trebuie să fie în UE?”

Reacțiile nu au întârziat să apară. ” Pai ce ne trebuie nouă UE, mă întreb eu, pt ce!!!???Nu avem destui hoți în tara,ce ne mai trebuie alți din afara!”, a răspuns un cititor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.