Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidaţii AUR, primii pe buletinele de vot din Slatina pentru alegerea primarului şi consilierilor locali

Radu Pop
Inquam Photos/ Octav Ganea
vot alegeri

Candidatul Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) pentru funcţia de primar al municipiului Slatina, Gabriel Dima Buliteanu, va fi primul dintre cei şase candidaţi pentru fotoliul de primar pe buletinul de vot, conform rezultatelor tragerii la sorţi ce a avut loc vineri la Circumscripţia Electorală Municipală Nr. 1 Slatina, conform Agerpres.

A doua poziţie pe buletinele de vot va fi ocupată de candidatul PNL, Mario De Mezzo, al treilea pe buletinele de vot va fi candidatul PSD, Emil Moţ, actualul primar al municipiului, pe locul al patrulea va fi candidatul PUSL, Cătălin Davidescu, al cincilea - candidatul Dreptei Unite USR - Forţa Dreptei, Elena Ioţu, iar al şaselea candidat va fi Cristian Văduva, din partea Partidului SOS România.

În ce priveşte ordinea pe buletinele de vot pentru Consiliul Local Slatina, pe primul loc vor fi candidaţii AUR, pe al doilea - candidaţii de la PNL, pe al treilea loc vor fi candidaţii PSD, pe al patrulea - cei ai Partidului Umanist Social Liberal, urmaţi de candidaţii Dreptei Unite USR - Forţa Dreptei, iar pe poziţia a şasea vor fi candidaţii SOS România.

În municipiul Slatina, pentru pentru funcţia de primar sau pentru mandatele de consilier local nu s-au înscris în competiţia electorală candidaţi independenţi.

Alegătorii din Slatina îşi vor putea exprima dreptul de vot la una dintre cele 48 de secţii ce vor fi amenajate în şcoli, licee şi grădiniţe din municipiu.

Primăria Slatina a stabilit şi locurile de afişaj electoral, în opt zone ale municipiului, în care fiecare partid, alianţă sau candidat independent poate pune câte un singur afiş

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.