Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul PNL la Primăria Comarnic folosește angajații de la Antifraudă pentru a controla firmele care îl susțin pe contracandidatul său

pn psd pnl

Candidatul PNL la Primariă Comarnic, liberalul Dorian Boțoacă face o campanie de intimidare și utilizează angajații de la Antifraudă pe post de „bâtă electorală” împotriva agenților economici care susțin candidatul PSD, anunță incisivdeprahova.ro.

Nu este prima dată când cei de la PNL utilizează această metodă. Potrivit sursei citate, miercuri, supermanii de la Antifraudă cu două autoturisme au efectuat controale până târziu în noapte la acești agenți economici, doar pentru intimidare și beneficiu electoral, controale realizate în urma unor sesizări scrise de primarul Dorian Boțoacă și/sau oamenii săi.

Citește și: USR-PLUS propune o persoană condamnată penal la funcția de primar! Reacție incredibilă a lui Dacian Cioloș .

'Nu stim ce consilieri si/sau sefi de campanie au cei de la PNL Prahova dar se vede treaba ca sunt depasiti total si aceste actiuni de intimidare au un efect invers decat cel „scontat”', se precizează în articolul respectiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.