Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul PNL la Primaria Deva vrea să le ofere drumuri bune și zone pietonale adaptate nevoilor

caini

Nu vor lipsi spaţiile verzi adiacente infrastructurii rutiere. Modernizarea infrastructurii va fi în aşa fel gândită, încât să ofere singuranţă atât automobiliştilor, cât şi bicicliştilor şi pietonilor.

CANDIDATUL PNL LA PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEVA VREA SĂ LE OFERE DEVENILOR DRUMURI BUNE ŞI ZONE PIETONALE ADAPTATE NEVOILOR ACTUALE

„Oraşul Deva este în plină expansiune la capitolul construcţii civile. An de an, apar cartiere rezidenţiale noi care au nevoie de utilităţi şi acces rapid. Infrastructura existentă va intra într-un program de reparaţii multianual. Vor fi însă şi lucrări de extindere a reţelei stradale. La capitolul reparaţii, sunt vizate, printre altele, aleile dintre blocuri care nu au mai fost modernizate de la data construirii, dar şi cartierele de case. În plus, se lucrează la Planul Urbanistic Zonal pentru cartierele Zăvoi şi Prelungirea Vulcan. Drumurile şi trotuarele care se vor amenaja aici vor fi conforme cu cerinţele legislaţiei actuale. În aceste zone şi nu numai este nevoie de străzi bine delimitate, dar este nevoie şi de trotuare sigure pentru pietoni.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.