Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul PSD Giurgiu, Robert Cazanciuc: 'Educaţia este un tezaur pe care noi avem obligaţia să îl ducem mai departe'

Agerpres
Robert Cazanciuc

Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, primul candidat pe lista PSD Giurgiu pentru un nou mandat, afirmă că educaţia este un tezaur pe care avem obligaţia să-l ducem mai departe, iar şcoala are menirea de a transmite acest tezaur generaţiilor viitoare, potrivit AGERPRES.

Lockdown după alegeri? Alexandru Rafila: 'Următoarele săptămâni vor demonstra cât de bine a fost gestionată această pandemie'

"Astăzi am votat la secţia de votare amenajată în incinta Şcolii gimnaziale 'Mircea cel Bătrân' din municipiul Giurgiu pentru ca această şcoală să nu fie folosită doar ca secţie de votare. Educaţia este un tezaur pe care noi avem obligaţia să îl ducem mai departe, şcoala are menirea de a fi folosită pentru a transmite acest tezaur, educaţia, generaţiilor viitoare. Am votat pentru ca românilor să nu le mai fie frică să se întâlnească, să nu le mai fie frică să vorbească liber, să nu le mai fie frică pentru vieţilor lor", a declarat duminică Robert Cazanciuc.

El spune că şi-a exprimat dreptul la vot şi cu gândul ca judeţul Giurgiu să fie bine reprezentat în Parlament şi să beneficieze de proiecte de dezvoltare.

"Am votat pentru ca tanti Maria să nu mai care apa cu găleţile de la kilometri distanţă, pentru ca nea Ion să nu-şi mai pună problema de unde îşi ia lemnele de foc, în condiţiile în care această ţară stă, efectiv, pe o pungă de gaze. Toate aceste lucruri o să fie programe naţionale ca să ajute efectiv. Am votat pentru ca oamenilor să nu le fie frică să meargă la spital că se îmbolnăvesc mai rău, am votat pur şi simplu să ne luăm vieţile înapoi, să avem o viaţă normală. Am dus o bătălie pentru firesc şi sper ca aceste alegeri de astăzi să reprezinte o nouă bornă pentru o viaţă normală, pentru un trai mai bun aşa cum îşi doreşte fiecare român, aici, în ţara noastră, şi nu în altă parte", a încheiat Robert Cazanciuc.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.